Ons team

Maak kennis met onze Streamliners

RockOn.png

Deze mensen maken het mogelijk


Om dagelijks tientallen bedrijven fijner te laten werken is geen leger mensen nodig. Ons team bewijst dat een klein, maar superintelligent team van specialisten genoeg is.

Bij Streamlined is iedereen anders, maar we hebben één ding gemeen. We geloven in de kracht van maatwerk. Benieuwd wat onze Streamliners zo bijzonder maakt? We stellen ze graag aan je voor:

Ons team

Thomas

Van koken (fish curry masala) en drinken (speciaalbiertjes) tot gamen en concerten bezoeken: Thomas is een bezige bij. Waarschijnlijk heeft hij daarom van zijn grootste hobby zijn werk gemaakt. Het liefst programmeert hij namelijk!

Ewald

Deze krachtpatser kent code op zijn duimpje. Gelukkig is zijn kennis van systemen stukken beter dan zijn kennis van special effects, want wij geloven nog steeds niet helemaal dat Ewald op zijn leeftijd zó gemakkelijk push-ups doet.

Menno

Je hoeft hem eigenlijk alleen maar te vertellen wat je nodig hebt: als software-ingenieur regelt Menno in no time de rest. Wij weten inmiddels dat hij niet alleen op de Ireen Wüst baan, maar ook bij Streamlined altijd beslagen ten ijs komt!

Brent

De stille motor achter Streamlined die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Kent je CMS op z’n duimpje en tackelt ieder web-probleem. Verslaat je waarschijnlijk bij het gamen en begint ook verdacht goed te worden in pool.

Rob

Schudt als developer woordgrappen net zo moeiteloos uit z’n mouw als hij de ideeën van klanten omzet in code. Zoekt als fanatiek duiker bovendien ieder probleem tot op de bodem uit.

Menno

MODX CMS, Tailwind CSS en SEO: is er iets is waar Menno geen verstand van heeft? Deze specialist op het gebied van front-end zaken maakt bij Streamlined de mooiste websites!

Karlijn

Is groot fan van vrijwel iedere internetgekkie, maar moet als content specialist dan ook op de hoogte blijven. Helpt je in de rol van tekstentovenaar te heersen in de wondere wereld van Google.

Joep

Draagt de dubieuze eretitel ‘Tetterkever’, maar weet dat spraakwaterval-talent als eindbaas en business analist handig in te zetten om problemen bloot te leggen en naar een passende oplossing te vertalen.

Coen

Alrighty then! Coen kent 'Ace Ventura: Pet Detective' woord voor woord. Als consultant bij Streamlined hanteert hij een minder vreemde werkwijze dan Ace, maar zijn oplossingen zijn minstens zo creatief en doeltreffend.

Maikel

Onbevreesd als hij is, beklom Maikel de Etna terwijl de lava nauwelijks gestold was. Als developer bij Streamlined heeft hij dus wel eens voor hetere vuren gestaan. Speelt niet alleen games, maar maakt ze ook nog eens.

Bea

We horen regelmatig het vermoeden dat Bea een fictief persoon is. Wij wisten het natuurlijk al jaren, maar hierboven dan ook het keiharde bewijs dat deze administratieve rockster wel degelijk bestaat.

Julian

Als kind ving Julian vuurvliegjes in de Afrikaanse savanne, maar nu werkt hij als developer aan het perfectioneren van de digitale tegenhanger van zijn favoriete insect: Firefly. Hij laat onze systemen fonkelen als nooit tevoren!

Willy

We vragen ons weleens af of er ook iets is wat Willy niet kan. We zouden eens moeten checken waar ze haar superwoman-cape verstopt, want deze vrouw zorgt ervoor dat we nooit iets tekort komen.

Victor

Naast een toegewijde consultant, is Victor ook een fervente sportliefhebber. Hij deelt zijn tijd tussen het adviseren van klanten en het onderhouden van een actieve levensstijl. Met een shake in de ene hand en een toetsenbord in de andere, is Victor altijd klaar voor de volgende uitdaging.

Lune

Met een diepe interesse in marketing en de flexibiliteit om naast haar master te werken, draagt Lune bij aan onze dynamische aanpak bij Streamlined. Net zoals op het hockeyveld, brengt zij in haar werk de drive en teamgeest die nodig zijn voor succes.

Thijs

Als UI designer en front-end developer laat hij websites en apps er niet alleen geweldig uitzien, hij zorgt er ook nog eens voor dat ze precies doen wat ze moeten doen. Loopt hij ergens tegenaan? Zit er een foutje in de code? De “Schroefmeister” lost ze direct op. Deze Limburger klinkt, wanneer hij gedronken heeft, ineens als een Brit.