Wij zijn Streamlined

Aangenaam kennis te maken

Doe normaal

Wij zijn slim, snel en super sexy. Tegelijkertijd weten we waar we het over hebben en blijven met beide benen op de grond. Om dagelijks tientallen bedrijven fijner te laten werken is geen leger mensen nodig. Een klein, maar superintelligent team van specialisten is genoeg.

Aangenaam! Wij zijn Streamlined. Als team van technische specialisten gaan we geen uitdaging uit de weg. Webapplicaties, serversystemen, websites en webshops: wat we ook maken, we hebben altijd hetzelfde doel voor ogen. Wij willen bedrijven verder helpen.

streamlined-3.png
IMG_7485.JPG

Waar het allemaal begon

De liefde voor maatwerk systemen op basis van keiharde code is niet uit de lucht komen vallen. De geschiedenis van Streamlined gaat terug naar 2004, het jaar waarin CreativeCreation het licht zag. Als bureau voor online marketing veroverden we jarenlang het web met mooie sites, ijzersterke marketingstrategieën en creatieve designs. Tegelijkertijd merkten we de laatste jaren dat we pas écht gelukkig werden als we onze klanten verder konden helpen met een maatwerk systeem dat hun dagelijkse werkzaamheden slimmer, sneller of efficiënter maakte.

Liefde voor techniek

De projecten van CreativeCreation werden steeds technischer van aard. Omdat we niet langer de creatieve webdesigners zijn die we ooit waren, werd het tijd voor een metamorfose. Ons team werd versterkt met een aantal knappe koppen, we verhuisden naar ‘s-Hertogenbosch en we veranderden onze naam. Hoewel we bedrijven nog steeds heel graag helpen met het maken van een mooie website en we nog steeds verstand hebben van online vindbaarheid, worden we nóg enthousiaster van het ontwikkelen van software die je helpt om jouw werk sneller, makkelijker of leuker te maken. Met behulp van onze software stroomlijnen we in feite bedrijfsprocessen.

IMG_7402.JPG
IMG_7680.JPG

Meer weten over Streamlined?

We zijn gespecialiseerd in het analyseren van bedrijven, het blootleggen van gebreken en het ontwikkelen van software waarmee we bedrijven slimmer, sneller en beter laten werken. Veel bedrijven zijn zelf al bezig met het stroomlijnen van hun processen. Zij hebben ons misschien helemaal niet nodig. Ze zijn blij met de manier waarop ze werken en houden dingen graag zoals ze zijn. Voor de groep die wel eens twijfelt staan wij klaar met gedegen advies en steengoede software.

Vraag jij jezelf wel eens af of je werk sneller, gemakkelijker of leuker zou kunnen? Dan nodigen wij je graag uit. Omdat we geloven dat het altijd beter kan, gaan we graag met jou op zoek naar de ultieme oplossing.

Contact opnemen

Achter de schermen bij Streamlined

Een systeem dat past. Wij weten hoe het werkt

Heb jij nog zicht op je knelpunten en groeimogelijkheden, of ben je vooral bezig met het verwerken van data? Bij ons gebeurde dat laatste een aantal jaar geleden. We hebben het roer omgegooid en een systeem ontwikkeld dat wél past bij onze manier van werken.

Meer lezen...

Laat software het vuile werk opknappen

Als ondernemer ben je de hele dag bezig met je omzet. Constant uitzoeken waar de marge precies zit en wat de voorraadstatus is behoort echter niet tot je favoriete bezigheden. Dat moet sneller kunnen, toch? Met de juiste software kan het niet alleen sneller, maar ook slimmer en gemakkelijker.

Meer lezen...