Software ontwikkeling

Maatwerk software voor een gestroomlijnde organisatie

Automatisering.png

Ontstaan uit de behoefte dat het beter kan

Sneller, leuker en makkelijker kunnen werken betekent meer tijd overhouden voor belangrijkere dingen binnen je bedrijf. Maar aan slim en snel werken kom je helemaal niet toe wanneer je door allerlei dingen gedwarsboomd wordt. Onduidelijke Excel-sheets, talloze mailtjes naar collega’s en bergen data die overal en nergens zijn opgeslagen: wij zijn ervan overtuigd dat veel dagelijkse werkzaamheden gemakkelijker en sneller kunnen met de hulp van Streamlined. Dat doen we door tools te ontwikkelen die op jou zijn afgestemd.

De Streamlined methode

Pas als we je bedrijf volledig kennen en je doelstellingen écht begrijpen kunnen we met de beste oplossing voor jouw vraag komen. Vaak zit die al in je bedrijf. Aan ons de taak om de knelpunten bloot te leggen en er met keiharde code een perfect werkende tool voor te bouwen.

Plan een afspraak
IMG_7670.original-2.jpg

Hoe we werken:

1: Plan van aanpak

Samen stellen we vast wat er beter kan. We bespreken je dromen en visie en zetten een stip op de horizon. Vanuit daar gaan we op zoek naar een mogelijke oplossing.

2: Ontwerpen

Nu we weten hoe de ideale situatie eruit ziet, focussen we ons op de eerste versie van het product en bedenken we welke technische componenten er nodig zijn.

3: Bouwen

Ons team van gespecialiseerde ontwikkelaars gaat aan de slag met het bouwen van software. Al onze oplossing worden op maat gemaakt, zodat het aansluit op jouw wensen.

4: Lanceren

Het moment van de waarheid: de lancering! Eindelijk kan de software in gebruik genomen worden. Ook na de oplevering blijven we betrokken bij je bedrijf. Wij staan klaar voor al je vragen.

streamlined-7.png

Software waar iedereen blij van wordt

Met behulp van de juiste oplossingen wordt je werk gemakkelijker en leuker. Daarom ontwikkelen we software die perfect past bij jouw wensen. We denken niet alleen na over wat jij nodig hebt; we maken iets waar alle gebruikers blij van worden. We zien onze software namelijk als een maatpak: de stof mag er dan al zijn, wij zorgen dat het pak jullie uiteindelijk perfect past.

Toe aan een verfrissend gesprek met verhelderende ideeën?

Onze consultants staan je graag te woord!

Bel +31 (0)73 851 86 60 of mail naar info@slms.nl