Software koppelingen

Wij laten systemen met elkaar communiceren

Verbinden.png

Verbind systemen met elkaar

Stel je voor: je zit met een collega aan één bureau, maar jullie overleggen nooit. Zelfs niet als jullie aan hetzelfde project werken. De kans op fouten of dubbel werk zal binnen de kortste keren toenemen. Het is daarom belangrijk om werkzaamheden op elkaar af te stemmen. Met softwarepakketten werkt het eigenlijk precies hetzelfde. Bij Streamlined zijn we er dan ook van overtuigd dat meerdere softwarepakketten pas écht werken als ze met elkaar communiceren.

Een einde aan tijdrovend en foutgevoelig werken

Een softwarepakket voldoet vaak niet volledig aan je eisen. Veel bedrijven werken daarom met verschillende systemen. Het probleem is echter dat deze losse softwarepakketten niet samenwerken. Als gevolg daarvan moeten medewerkers data handmatig controleren of erger nog: gegevens overtypen. Dit is niet alleen tijdrovend, maar ook zeer foutgevoelig. Wij koppelen systemen daarom aan elkaar. Door systemen data uit te laten wisselen is de kans op fouten veel kleiner, terwijl je ook nog eens minder tijd kwijt bent. Bij gekoppelde software gebeurt dit namelijk volledig automatisch!

Asset_42x_RbST0vV.original.png

Hoe we werken:

1: Inventariseren

We maken een inventarisatie van je huidige bedrijfssoftware en bespreken of deze nog aan al je wensen voldoet.

2: Ontwerpen

We bedenken een slimme koppeling zodat je bedrijfsprocesen weer efficiënt en goed verlopen.

3: Bouwen

Onze specialisten gaan aan de slag om je systemen aan elkaar te koppelen. Tijdens dit proces sturen we bij wanneer nodig.

4: Lanceren en begeleiden

Ook nadat een koppeling gemaakt is, staan we voor je klaar bij vragen of problemen.

code.jpg

Specialist in softwarekoppelingen

Onze developers zijn gespecialiseerd in het koppelen van systemen. We koppelen je CRM-, ERP-, administratie- of tijdregistratiesystemen aan elkaar. Zo worden gegevens eenvoudig, snel en veilig uitgewisseld zonder menselijke tussenkomst. Of het nu gaat om twee bestaande systemen of twee nieuwe: er is altijd een koppeling mogelijk die jouw werk slimmer en sneller maakt.

Toe aan een verfrissend gesprek met verhelderende ideeën?

Onze consultants staan je graag te woord!

Bel +31 (0)73 851 86 60 of mail naar info@slms.nl