Advies en consultancy

De schakel tussen jou en onze programmeurs

Succes.png

De sleutel tot succes

Streamlined maakt je werk sneller, slimmer en eenvoudiger door software te ontwikkelen die aansluit op jouw wensen. Iedere oplossing die we maken is volledig op maat. Het is daarom belangrijk dat onze developers precies weten wat hen te doen staat. We beginnen daarom altijd met het onderzoeken van je vraag. Hoe beter we je wens kunnen doorgronden, hoe meer de software zal betekenen in je dagelijkse werk. Onze consultants zijn onmisbaar in dit proces. Zij zoeken naar de perfecte oplossing terwijl ze rekening houden met de functionaliteit, de risico’s en het budget.

Vragen, bedenken, schrappen en uitwerken

Waar onze developers gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van software, zijn onze consultants experts in het blootleggen van problemen en wensen. Door uitgebreid kennis te maken weten zij waar de knelpunten zitten én in welke hoek de oplossing zit. Onze consultants vragen door, bedenken een oplossing en geven uitleg over de functionaliteiten. Pas als de vraag volledig duidelijk is, gaan we over op een plan van aanpak.

stickynote.jpg

Hoe we werken:

1: Inventariseren

We gaan uitvoerig in gesprek en willen tot in detail weten wat je wensen en doelen zijn.

2: Functionaliteit

Met jouw input bepalen we aan welke functionaliteiten de software moet gaan voldoen.

3: Testfase

Na het bouwen van de software start de testfase en verwerken we alle feedback.

4: Doorontwikkeling

Verbeteringen of nieuwe functies? Dan plannen we een nieuwe afspraak!

streamlined-14.png

De toegevoegde waarde van een verbinder

Een maatwerk pak zit pas als gegoten als alles op de millimeter nauwkeurig is gemeten. Bij maatwerk software is dat in feite niet anders. Door vragen te stellen voorkomen we knelpunten en zorgen we dat het eindresultaat perfect aansluit op dat wat je voor ogen had.

Voor iedere opdracht creëren we een team dat bestaat uit een opdrachtgever, developers en consultant(s). De scherpe analyses van een consultant zorgen ervoor dat onze developers de input krijgen die ze nodig hebben om de perfecte oplossing te creëren.

Benieuwd wie er in jouw team zitten? Maak kennis met onze Streamliners!

Ons team

Toe aan een verfrissend gesprek met verhelderende ideeën?

Onze consultants staan je graag te woord!

Bel +31 (0)73 851 86 60 of mail naar info@slms.nl