n8n

Worstelen met een wirwar van scripts? Vechten tegen API’s? Met n8n bouw je complexe automatiseringen tot wel tien keer sneller en creëer je flexibele workflows die gericht zijn op grondige gegevensintegratie. Met onze expertise in n8n integraties kun je complexe taken eenvoudig automatiseren, waardoor je tijd bespaart en je focus kunt leggen op innovatie en ontwikkeling.

n8n softwarekoppeling op maat

Is jouw bedrijf er klaar voor om de kracht van automatisering te ontdekken en bedrijfsprocessen naar een hoger niveau te tillen? Maak dan kennis met n8n. Deze revolutionaire workflow-automatiseringstool kan de manier waarop je werkt transformeren. We gebruiken dagelijks legio programma’s. n8n helpt om deze programma’s met elkaar te laten communiceren, zelfs als ze eigenlijk niet voor elkaar gemaakt zijn.

Kort samengevat kun je met n8n vervelende of terugkerende taken automatiseren, waardoor je er nauwelijks nog naar om hoeft te kijken. Het heeft dezelfde kenmerken als Zapier en IFTTT, maar n8n is het flexibele (en gratis) alternatief.

Wat is n8n?

n8n is een open-source tool die het mogelijk maakt om taken tussen verschillende diensten te automatiseren. n8n legt zelf uit: “n8n is een uitbreidbare tool voor workflowautomatisering. Met een fair-code distributiemodel zal n8n altijd over zichtbare broncode beschikken, beschikbaar zijn voor zelfhosting en gebruikers in staat stellen hun eigen aangepaste functies, logica en apps toe te voegen. De op knooppunten gebaseerde aanpak van n8n maakt het zeer veelzijdig, waardoor je alles met alles kunt verbinden.” In de visuele interface kunnen complexe workflows gecreëerd worden om verschillende applicaties met elkaar te verbinden.

De voordelen van n8n

Het nut van een automatiseringstool zoals n8n valt of staat met het aantal beschikbare integraties die je kunt gebruiken in je automatiseringen. In de eindeloze lijst met mogelijke integraties staan bijvoorbeeld MySQL, Postgres, Outlook, WhatsApp Business, Excel, GitLab, Shopify, MailChimp en Google Drive. “Connect anything to everything”, zoals n8n het zelf met recht noemt. Wanneer je data tussen verschillende apps en databases zonder problemen wil verplaatsen of transformeren is n8n wat ons betreft dé oplossing. Bij Streamlined kunnen we je apps of databases koppelen met behulp van n8n. Heb je een complexe workflow die meerdere systemen en diensten omvat? Dan denken we graag met je mee over een oplossing door middel van n8n.

De voordelen van n8n op een rijtje:

  • Efficiëntie door repetitieve taken te automatiseren
  • Minimaliseer menselijke fouten door processen te standaardiseren
  • Pas workflows aan naarmate je bedrijf groeit en verandert
  • Honderden verschillende integraties die je aan jouw behoeften aan kunt passen

Meer informatie over n8n voor jouw bedrijf

Heb je complexe workflows die meerdere systemen en diensten omvatten, en heb je behoefte aan een oplossing die met je bedrijf mee kan groeien? Dan biedt n8n de weg naar een efficiëntere en toekomstbestendige bedrijfsvoering. Wij kunnen een n8n-koppeling op maat maken, zodat jij je doelstellingen weer behaalt!

Op zoek naar een n8n expert om jouw workflow te automatiseren?

Bij Streamlined zetten we dit krachtige workflow-automaseringspakket graag in voor onze klanten. Door n8n te gebruiken, kunnen we verschillende systemen en bronnen koppelen. Er zijn al honderden standaard n8n-integraties beschikbaar, maar onze n8n-experts kunnen je ook verder helpen als er nog geen standaard oplossing beschikbaar is. We maken op maat gemaakte workflows die perfect aansluiten bij de unieke behoeften van jouw bedrijf. Zo hebben we er met onze n8n workflows al voor gezorgd dat bedrijven:

  • Afscheid kunnen nemen van repetitieve taken en zo hun processen kunnen optimaliseren.
  • Inzichtelijke dashboards voorhanden hebben en zo data-driven beslissingen kunnen nemen.

Optimaliseer je bedrijfsprocessen met een geautomatiseerde workflow

Door repetitieve taken binnen je bedrijf te automatiseren met n8n, kunnen bedrijven afscheid nemen van tijdrovende handmatige handelingen. Met n8n kunnen workflows worden gecreëerd die taken automatiseren, zoals het verwerken van orders, het updaten van klantgegevens of het beheren van voorraadniveaus.

Al je data op één overzichtelijk dashboard met n8n

Een krachtige manier waarop we n8n inzetten, is voor het creëren van overzichtelijke dashboards. Zo’n dashboard biedt de mogelijkheid om data op een visueel aantrekkelijke en begrijpelijke manier te presenteren. Door n8n te combineren met een Smashing dashboard, zijn bedrijven niet alleen in staat om data te verzamelen en te analyseren, maar ook om deze inzichten direct om te zetten in beslissingen en acties. Onze developers kunnen in deze tool programmeren en de juiste basis leggen, waarna we bij kunnen sturen als dat nodig is. Extra functionaliteiten kunnen vaak zelfs toegevoegd worden zonder tussenkomst van een programmeur. Het dashboard barst van de mogelijkheden. We hebben toegang tot een online bibliotheek met alle modules, dus de mogelijkheden zijn eindeloos!

n8n integreren in jouw bedrijf?

Onze n8n-experts staan voor je klaar. We denken graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Mogelijkheden bespreken?

Plan zelf snel en gemakkelijk een afspraak in met een van onze consultants