Business Central

Zou het niet geweldig zijn als al je bedrijfsprocessen perfect met elkaar zouden samenwerken? Met een maatwerk koppeling tussen Business Central of Navision en andere systemen kun je je financiële en operationele processen optimaliseren, waardoor je efficiënter kunt werken en beter kunt anticiperen op veranderingen.

Business Central softwarekoppeling op maat

Het aanbod van Microsoft omvat een breed scala aan zakelijke software. Een van die oplossingen stond vroeger bekend als Microsoft Dynamics Navision, maar is nu omgedoopt tot Dynamics 365 Business Central. Business Central is een krachtig en cloud-gebaseerd ERP-platform dat bedrijven helpt bij het beheren van financiën, voorraad, verkoop en meer. Het is ontstaan uit de behoefte aan een flexibel en schaalbaar systeem dat zich kan aanpassen aan de steeds veranderende eisen van moderne bedrijven. De software is speciaal ontworpen voor het MKB.

Doordat Business Central in de cloud gebruikt wordt, hebben gebruikers de mogelijkheid om overal toegang tot het systeem te krijgen. Zo wordt ook de samenwerking tussen afdelingen verbeterd wordt. Business Central bevat veel analyse- en rapportagemogelijkheden waardoor gebruikers inzicht krijgen in de bedrijfsprestaties, zodat er betere en gegronde besluiten kunnen worden genomen. Bedrijven kunnen Business Central aanpassen aan hun specifieke processen, met een gebruiksvriendelijke interface die geschikt is voor verschillende gebruikers. De automatiseringsfuncties verminderen fouten en verhogen de productiviteit.

Microsoft Dynamics 365 Business Central integratie

Moet je handmatig productinformatie invoeren in verschillende systemen, bestellingen overschrijven of bestelbonnen aanmaken? Door Microsoft Dynamics 365 Business Central te koppelen aan je andere bedrijfssoftware, kun je deze bedrijfsprocessen vereenvoudigen, versnellen én minder foutgevoelig maken.

Als je administratieve last wordt verlicht, kun je je weer concentreren op belangrijkere zaken. Bij Streamlined helpen we je hier graag bij. Onze developers zorgen ervoor dat er een passende API koppeling komt waardoor jouw Business Central communiceert met andere programma’s die je gebruikt voor je bedrijfsvoering.

Voordelen van een softwarekoppeling op maat

Een softwarekoppeling op maat biedt tal van voordelen, waaronder:

  • Het elimineren van handmatige processen
  • Het minimaliseren van fouten
  • Het verbeteren van de algehele efficiëntie
  • Optimale afstemming op specifieke bedrijfsprocessen
  • Maximale flexibiliteit, geen afhankelijkheid van standaardoplossingen
  • Volledige controle over de functionaliteit en het gedrag van de koppeling
  • Toekomstbestendigheid doordat aanpassingen of nieuwe functies doorgevoerd kunnen worden
  • Diepgaande gegevenssynchronisatie
  • Ultieme gebruikerservaring

Door Business Central te integreren met andere systemen, kun je een naadloze workflow creëren die tijd en middelen bespaart.

Koppel je bedrijfssoftware aan Business Central

Een softwarekoppeling op maat met Business Central is vooral waardevol voor bedrijven die streven naar een soepele bedrijfsvoering. Onze developers maken een koppeling op maat die past bij de unieke behoeften van jouw bedrijf. We begrijpen dat een standaard oplossing niet altijd voldoet aan de specifieke eisen en processen van elk bedrijf. Daarom bieden we maatwerk oplossingen aan die naadloos integreren met jouw bestaande systemen en workflows. Of je nu op zoek bent naar een simpele integratie of juist een complexe koppeling: wij hebben de expertise en ervaring om aan jouw wensen te voldoen.

 

Mogelijkheden bespreken?

Plan zelf snel en gemakkelijk een afspraak in met een van onze consultants