Solar Magazine

Toegepaste expertises: NuxtJS, Typescript, PHP en MySQL.

Solar Magazine is de toonaangevende nieuwswebsite voor zonne-energie in Nederland en België. Met meer dan 9 miljoen bezoekers per jaar, biedt Solar Magazine het laatste nieuws, de achtergronden en de marktcijfers over de zonne-energiesector. Solar Magazine wilde een snellere, gebruiksvriendelijkere en beter vindbare website met nieuwe functionaliteiten, zoals een dark mode, een productzoeker en een installateurzoeker.

Klaar voor de toekomst

Klaar voor de toekomst

Om de explosieve groei van de afgelopen jaren in goede banen te leiden, heeft de website een grondige make-over ondergaan. Nadat er feedback van honderden gebruikers werd verzameld om de website zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen en behoeften van de doelgroep, hielen we Solar Magazine met het ontwerpen en ontwikkelen van een nieuwe website. De vernieuwde functionaliteiten en verbeterde gebruikservaring zorgen ervoor dat Solar Magazine klaar is voor nóg meer bezoekers.

Gebruiksvriendelijkheid voorop

Gebruiksvriendelijkheid voorop

Een opvallende toevoeging aan de vernieuwde Solar Magazine-website is de mogelijkheid om te schakelen naar de dark mode. Als pionier introduceren zij als eerste nieuwswebsite voor zonne-energie deze functie. Een andere sterk verbeterde functionaliteit op de vernieuwde website is de prominente positie van de Solar Magazine Productzoeker. Hiermee beschikken bezoekers over het meest uitgebreide assortiment aan zonne-energieproducten en bijbehorende informatie, variërend van zonnepanelen tot omvormers, batterijen en laadpalen. Voor alle installateurs en eindgebruikers die op zoek zijn naar een zonnepaneelinstallatie, thuisbatterij of laadpaal wordt het vergelijken van verschillende productkenmerken nu nog eenvoudiger.

Website van het Jaar

Website van het Jaar

Solar Magazine is in 2022 én 2023 bekroond met de prestigieuze titel Populairste Website van het Jaar in de categorie duurzaamheid. Deze erkenning onderstreept dat bezoekers het waarderen wanneer zij gebruik kunnen maken van een boeiende en gebruiksvriendelijke online omgeving.

Ontdek het zelf

www.solarmagazine.nl