RINO Zuid

Toegepaste expertises: Kubernetes, Angular, Python en PostgreSQL.

RINO Zuid is een opleidingsinstituut met onder andere postacademische en duale opleidingen voor de geestelijke gezondheidszorg.

Aan één woord genoeg

Aan één woord genoeg

Bij Streamlined mogen we al jaren mooie projecten voor RINO Zuid uitvoeren. Door de jaren heen hebben we elkaar zo goed leren kennen, dat we eigenlijk aan één woord genoeg hebben. Toch blijkt dat er vaak meer nodig is om het perfect te krijgen. Die extra stap zetten we graag. Toen de website van RINO Zuid in een nieuw jasje gestoken moest worden, hebben we er meteen voor gezorgd dat het verwerken van data gemakkelijker is geworden voor de medewerkers van RINO Zuid. Het resultaat is een moderne, vooraanstaande website die duidelijker is én beter werkt.

Een moderne website die het werk makkelijker maakt

Een moderne website die het werk makkelijker maakt

Dit opleidingscentrum brengt de wetenschap en praktijk rondom geestelijke gezondheidszorg bij elkaar. De website, die we een aantal jaar geleden maakten, was inmiddels aan vervanging toe. De website was druk en het inschrijven op modules kon gemakkelijker. Tot nu toe moesten die inschrijvingen handmatig verwerkt worden. De bouw van een nieuwe website was het perfecte moment om ook meteen koppelingen met Exact Synergie in te bouwen. Hierdoor worden inschrijvingen op de website nu automatisch verwerkt. Door de integratie met ‘Mijn RINO Zuid’ kan data en informatie nu gecentraliseerd worden.

Minder kans op fouten

Minder kans op fouten

RINO Zuid heeft nu weer een moderne, vooraanstaande website waarop alle informatie gemakkelijk te vinden is. Bovendien is het handwerk door medewerkers naar beneden gebracht, waardoor er minder kans op fouten is.

Ontdek het zelf

www.rinozuid.nl