Profteams

Toegepaste expertises: Kubernetes, Angular, Python en PostgreSQL.

Stel je voor: een wereld waar organisaties moeiteloos en zonder gedoe de perfecte match vinden met zzp'ers. Dit was het heldere doel achter het platform dat ons team voor Profteams heeft mogen bouwen. Maak kennis met deze gamechanger, die de markt voor zelfstandigen op z'n kop zet!

De markt transformeren met een nieuw platform

De markt transformeren met een nieuw platform

Het doel van Profteams was duidelijk: ze wilden het ultieme platform creëren waarop organisaties en ZZP’ers elkaar moeiteloos kunnen vinden. Ons team heeft dit digitale platform mogen bouwen en daarbij rekening gehouden met alle wensen van de klant. Op Profteams kunnen opdrachtgevers nu eenvoudig en kosteloos de perfecte professional vinden. Zelfstandige professionals, zoals ZZP’ers, freelancers en interim-managers, krijgen op het platform de kans om zichzelf te presenteren en zichzelf in de schijnwerpers te zetten. 

Op ieder apparaat

Op ieder apparaat

Profteams functioneert soepel op desktops, tablets en smartphones. Deze doordachte aanpak garandeert een uniforme en prettige gebruikerservaring voor zowel opdrachtgevers als zelfstandige professionals. Of Profteams-leden nu achter hun bureau zitten of onderweg zijn: Profteams staat altijd paraat, klaar voor nieuwe connecties. Daarnaast hebben we op het Profteams-platform krachtige functies geïntegreerd om zowel professionals als organisaties te ondersteunen in hun zoektocht naar de perfecte samenwerking. 

Bespaar tijd en geld

Bespaar tijd en geld

Voor professionals biedt het platform een eenvoudige manier om essentiële informatie in hun profiel in te vullen (zoals werkregio's, beschikbare uren en voorkeuren voor opdrachtduur). Daarnaast kunnen zij facturen direct beheren en downloaden vanuit het platform. Voor organisaties is de PROF-Alert functie een waardevolle toevoeging. Dit alert wordt direct verstuurd zodra er nieuwe profielen binnen de vooraf geselecteerde sectoren of functiegroepen op Profteams worden geplaatst. Deze slimme feature stelt organisaties in staat om razendsnel geïnformeerd te worden over boeiende profielen, waardoor ze zonder enige kosten direct contact kunnen leggen met beschikbare professionals. Zo wordt het vinden van de ideale match op Profteams niet alleen efficiënt, maar ook nog eens zeer gericht en kosteneffectief.

Ontdek het zelf

www.profteams.nl