Anglo European Studbook

Toegepaste expertises: Kubernetes, Angular, PHP en MySQL.

Onze innovatieve softwareoplossing heeft ervoor gezorgd dat Anglo European Studbook eindelijk afscheid heeft genomen van het MS-DOS tijdperk. Ontdek hoe deze transformatie niet alleen de technologische infrastructuur heeft gemoderniseerd, maar ook heeft bijgedragen aan het verbeteren van de algehele prestaties van het stamboek. Welkom in een tijdperk waarin technologie en traditie hand in hand gaan voor een naadloze ervaring in de wereld van sportpaardenregistratie.

Anglo European Studbook kan eindelijk afscheid nemen van MS-DOS

Anglo European Studbook kan eindelijk afscheid nemen van MS-DOS

Ben je een paardenliefhebber, dan heb je misschien wel eens van dit vooraanstaand stamboek met sportpaarden gehoord. Wij konden hen helpen afscheid te nemen van hun sterk verouderde MS-DOS systeem. Die verbeterslag zorgde niet alleen voor een fijnere werkwijze en een hogere klanttevredenheid...het Anglo European Studbook steeg ook in aanzien, marktaandeel en behaalde een betere positionering op de wereldranglijst!

Gebruiksvriendelijk systeem

Gebruiksvriendelijk systeem

We ontwikkelden een gebruiksvriendelijk systeem voor AES leden met een webportal en mobiele app. De 30.000 paarden uit de database merken er waarschijnlijke niets van, maar het stamboeksysteem maakt de administratieve taken voor leden en AES medewerkers stukken gemakkelijker. Alle informatie is bovendien altijd toegankelijk én altijd up-to-date.

Klein begonnen, groots uitgepakt

Klein begonnen, groots uitgepakt

Samen met de klant zijn we begonnen met een systeem waarbij alle paarden van het Anglo European Studbook kunnen worden beheerd. Om de administratieve taken van het AES verder te vereenvoudigen zijn er daarna nog veel extra’s toegevoegd. Voor leden betekent dit dat ze nu eenvoudig de gegevens van hun paard kunnen wijzigen, een nieuw bijbehorend paspoort kunnen genereren en direct de factuur kunnen inzien. De medewerkers konden ze eindelijk afscheid nemen van hun single-user systeem, onoverzichtelijke administratie en verouderde database.