Til je tijdsregistratie naar een hoger niveau

Met het Firefly Portal wordt tijd registreren een eitje. Maar Firefly Portal is meer dan een tijdregistratie-tool. Het gemakkelijk te gebruiken interface laat gebruikers binnen één oogopslag zien wat er moet gebeuren. Iedere taak wordt accuraat geregistreerd.

Mockup-firefly-dashboard-2.png
overzicht-werknemer-copy.jpg

Krijg inzicht in je werkwijze

Doordat Firefly Portal gekoppeld wordt aan je boekhoudprogramma en kalender ontstaat er een compleet CRM dat iedere stakeholder meer inzicht geeft. Waar kunnen kosten worden teruggedreven? Hoeveel is een teamlid waard? Is de klant volledig op de hoogte van een project? Hoe kunnen we onze offertes bijschaven? Met Firefly Portal verschijnen de antwoorden op al die vragen op je scherm. En dat alles binnen een paar kliks.

De start naar slimmer werken

Met Firefly Portal weet iedereen wat er moet gebeuren en wat er verwacht wordt. Of je nu op kantoor werkt, thuis of vanaf de andere kant van de wereld: dit systeem verhoogt efficiëntie, betrokkenheid en werkgeluk terwijl het de kosten verlaagt en maakt een einde aan onduidelijkheid en frustratie.

Firefly is een samenwerking van drie bedrijven. Streamlined ontwikkelde de software voor het Firefly Portal, maar Firefly heeft meer te bieden. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op fireflyefficiency.com

Afbeelding-firefly-2.png