Onze werkwijze

Software op maat maken is een avontuur. Daarom zijn onze werkprocessen flexibel. Zo kunnen we elke verandering aan.

Elk project is uniek. Wij zijn ervan overtuigd dat software op maat het best past jouw specifieke wensen en doelen. We werken samen met jou van idee tot oplevering en houden je gaandeweg op de hoogte van onze stappen. Zo zorgen we voor software die écht werkt.

Het plan van aanpak

Het plan van aanpak

Je hebt een idee, een wens, of een probleem. Je wilt iets veranderen, verbeteren, of vernieuwen. Maar hoe doe je dat? Hoe maak je software die precies doet wat jij wilt? Dat is waar wij je bij kunnen helpen. Bij Streamlined maken we software die past bij jou. We beginnen met een goed gesprek. We luisteren naar je verhaal en stellen samen vast wat er beter kan. Pas als het einddoel volledig duidelijk is, gaan we verder. 

Het eerste ontwerp

Het eerste ontwerp

Nu we de stip op de horizon hebben gezet, gaan we aan de slag met het ontwerpen van de eerste versie van je software oplossing. We bedenken welke functies er nodig zijn om je doelgroep te bereiken en je doelen te behalen. We kiezen de juiste technische componenten en zorgen ervoor dat je een beeld krijgt van hoe het eruit gaat zien en hoe het gaat werken. We vragen om je feedback en je goedkeuring voordat we verder gaan met het bouwen van je software oplossing.

De bouw

De bouw

Nu we het ontwerp hebben vastgesteld, gaan we over tot de realisatie. Ons team van gespecialiseerde ontwikkelaars zet het ontwerp om in werkende software. We zorgen ervoor dat de software aansluit op jouw wensen en doelen. We testen de software op kwaliteit, veiligheid, en gebruiksvriendelijkheid. Als de eerste versie gereed is, laten we zien waar we staan en vragen we jou en je team om feedback. Zo zorgen we ervoor dat de software aan je verwachtingen voldoet.

De lancering

De lancering

Het is zover: de lancering! Na al het harde werk is je software oplossing klaar om in gebruik te worden genomen. Je kunt nu genieten van de voordelen die de software je biedt. Maar we zijn nog niet klaar. Ook na de oplevering blijven we betrokken bij je bedrijf. We zorgen voor onderhoud, updates, en support. We staan altijd klaar voor al je vragen, opmerkingen, of suggesties. Zo zorgen we ervoor dat je software oplossing optimaal blijft functioneren.

Mogelijkheden bespreken?

Plan zelf snel en gemakkelijk een afspraak in met een van onze consultants