Prima Power

Toegepaste expertises: Kubernetes, Python, Websockets en MySQL.

Prima Power is een geheel geautomatiseerd systeem dat zowel bewoners als energieleveranciers een kraakhelder beeld geeft van het verbruik. Met Prima Power wordt energie besparen voor bewoners een eitje, terwijl leveranciers de data razendsnel inzetten om mogelijke storingen direct op te lossen. Ontdek in onze klantcase hoe Prima Power bijdraagt aan een groenere en nóg energie-efficiëntere woonplek!

Altijd en overal inzicht in energieverbruik

Altijd en overal inzicht in energieverbruik

Het opwekken en leveren van duurzame energie is één ding, maar bij Prima Energie willen ze hun afnemers ook ontzorgen als het aankomt op de installatie, het onderhoud en de vervanging van hun energie. Door een compleet geautomatiseerd systeem te ontwikkelen hebben zowel de aanbieder als afnemers veel meer inzicht.

Van handmatig werk naar een compleet geautomatiseerd systeem

Van handmatig werk naar een compleet geautomatiseerd systeem

Voor de komst van Prima Power - het systeem binnen Prima Energie - werden cijfers handmatig bijgehouden. Dat is niet alleen tijdrovend, maar ook foutgevoelig. Bovendien was er voor zowel de beheerder als de klanten geen tussentijds overzicht in verbruik. Bij Streamlined hebben we een volledig geautomatiseerd systeem ontwikkeld waarin alle meterkasten automatisch uitgelezen worden. Door de facturatie ook nog eens te automatiseren en het systeem te koppelen aan Exact Online kreeg de beheerder veel meer inzicht. Het bijbehorende online portal geeft klanten bovendien altijd inzicht in hun verbruik. Zo komen ze niet meer voor verrassingen te staan.

Systemen koppelen voor totale ontzorging

Systemen koppelen voor totale ontzorging

Bij Prima Energie willen ze hun klanten ontzorgen op het gebied van hun energielevering. Door verschillende systemen met elkaar te koppelen hebben beide partijen inzicht in de data die voor hen interessant is.

Ontdek het zelf

www.prima-energie.nl